Képes és tükrös infrapanelek

képes infrapanelKözkedveltek a képes infrapanelek és a tükörpanelek, amelyek innovatív modern fűtési megoldások, lévén nemcsak meleget biztosítanak, hanem esztétikai értéket is hozzáadnak otthonodhoz.

A képes infrapanel egy falra szerelhető kétfunkciós fűtőtest. A panel fő feladata a helyiség fűtése az infravörös sugárzás segítségével, azonban a panel sík felülete egy képet ábrázol, így a fűtés mellett dekorációként is szolgál nappalidban.

Infra tükörpanelAz infra tükörpanel szintén egy két funkciós megoldás, amely hálószobába és fürdőszobába egyaránt remek választás. A fűtőtest fő funkciója a helyiség melegen tartása elektromos energia infravörös sugárzássá alakítása révén. Azonban a panel felülete egyszerre tükörként is funkcionál.

Minden tükör infra-panel kényelmes légkört teremt a fürdőszobában és az otthon más helyiségében egyaránt. Használd bátran nedves környezetben, a tükör felületére ugyanis nem csapódik le a pára, sőt még a penész kialakulását is megakadályozza, mivel mindig szárazon tartja a környező tárgyakat és falakat.

Hogy a rezsiszámla ne szökjön az égbe, érdemes lakásodat legalább részben elektromos hősugárzókra átállítani. Ez akkor válik igazán takarékossá, ha a fűtés infrasugárzó termékek: fűtőpanelek és sötétsugárzók révén valósul meg. Tapasztalati vélemények szerint e technológiai innováció segítségével 45-60 %-os költségmegtakarítás érhető el havonta.

Webáruházból takarékos infratermékek

Magyarországon a rezsicsökkentés részleges eltörlése miatt az elektromos fűtés olcsóbb lett a gázfűtésnél. Pontosabban ez az állítás csak az átlagfogyasztás feletti részre vonatkozik. Átlag fölött a gázár megugrik, a villamos áram áremelkedése mérsékeltebb. A megszabott értékhatárok gyakorlatilag egy kétszobás panellakásban élő 2-3 fő fűtési igényeit mutatják. Négyfős családot és háromszobás bérházi lakást feltételezve a gázkvóta nem tartható. Pláne nem egy nagyobb családi ház esetén.

Infratermékek webáruházakból szerezhetők be a legolcsóbban. Alkalmazási területük változatos.

Tükör infrapanel – Infra tükörpanel vásárlásavásárlás. Tükör infra panelInfrapanel vélemények szakértőktől

Innovatív fűtőtechnológiát telepítő  budapesti vállalkozások szép számmal kínálnak szolgáltatást. Egyikük honlapjának legtöbb kattintást teljesítő portálja az előnyöket és hátrányokat veszi sorra. Flhasználóktól származó adatbázisra támaszkodva az infrapaneles fűtésről kialakult szakértő véleményeket gyűjti egybe. Meggyőződésük, hogy az elektromos hősugárzók energiatakarékosak és általuk lehetséges a hőeloszlás optimális.

Ingyenes tanácsadás szakemberektől

Pillantsuk bele az energiahatékony felhasználású VDB infrasugárzókkal foglalkozó fővárosi HydroFlow cég optimalizált honlapján az olvasható cikkbe. Megtudjuk, hogy az innovatív megoldások hasznosságát az ügyfelek véleménye támasztja alá. Van, aki így fogalmaz:

A takarékos IR-fűtőtestek a szem számára láthatatlan infravörös sugárzást bocsátanak ki, ezzel közvetlenül melegítve a fizikai testeket. Ezért költség-hatékony megoldást jelentenek kis terek melegítésére és az optimális hőmérséklet fenntartására. Beválnak családi házaknál, kültéri teraszokon vagy belső helyiségekben.

Egy elektromos infrapanel ára akár egyetlen fűtési szezon alatt megtérülhet, mert keveset fogyaszt. A fűtőpanelek kevés karbantartást igényelnek, tartósak, zavartalan működési élettartamuk meghaladja a 150 000 órát. Ehhez képest milyen kevés A halál 50 órája.

Innovációs lépés. Ingyenes tanácsok szakembertől

Tipp: Legyen tiszta forrású az infrafűtés vélemények eredete, hogy a teraszfűtés a manzárdon is jól érvényesüljön. A termékek praktikusak, mert általuk megvalósul a zónafűtés, és mert ún. intelligens vezeték nélküli távvezérlőkkel vagy akár laptopra telepített applikációval szabályozható a szobahőmérséklet.

Címke .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük